Convergència i Unió fa els deures a l’Ajuntament de Tiana

Ja sabeu que la responsabilitat d’Hisenda a l’Ajuntament de Tiana la porten els nostres companys Olga Rué, com a regidora d’Hisenda i jo mateix, Enric Nolis, com a primer tinent d’alcalde . Es una tasca complicada en els moments actuals, prerò es bo saber que ha estat una tasca ben desenvolupada i de la qual ja tenim resultats.

En un moment en què les informacions que ens arriben d’altres administracions públiques: Ajuntaments com els de Madrid i Barcelona, Governs autonòmics, com la Generalitat, Governs estatals, com Grecia, Irlanda, Portugal,Espanya .. tots ells amb situació delicada o molt complicada en els seus índexs econòmics. Aquí, al nostre poble, Tiana, amb una dimensió molt reduïda en comparació a les altres administracions abans esmentades, els resultats obtinguts a l’Ajuntament a l’any 2010 presenten una millor situació i en camí de recuperació de la crisi que ens va arribar l’any 2007 i que ha condicionat tot el mandat.

Dues Xifres:

– El resultat de l’any 2010 (Ingressos – Despeses) presenta una xifra positiva de 144.640 €
– L’estalvi net de l’any 2010 ha estat de 231.738€

Aquestes xifres estan, fins i tot per sobre del que havíem previst .

A CiU no tenim les habilitats que tenen altres d’estirar el coll per sortir a la foto o posar-se medalles quan no els toca . Nosaltres anem per feina i aquí en teniu una prova:

Resultats positius. Ens n’alegrem i ho volem compartir amb tots vosaltres!

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s