ARA ES LA NOSTRA HORA

 

LA HISTÒRIA ENS MOSTRA LA EXISTÈNCIA D’ONADES AL LLARG DELS TEMPS, ELS ECONOMISTES I ELS HISTORIADORS D’ECONOMIA RECONEIXEN ELS CICLES EN ECONOMIA, DESPRÉS DE UN CICLE EXPANSIU I CREIXEMENT SEMPRE VE UN DE DECREIXEMENT.  EN POLÍTICA TAMBÉ ENS TROBEM LES ONADES, HI HA MOMENTS EN EL PANORAMA POLÍTIC MUNDIAL  AMB UN PREDOMINI  DELS PARTITS DE DRETES PER DONAR PAS AL CAP D’UN TEMPS A UNA TEMPORADA DE DOMINI DELS D’ESQUERRES. ARA I AQUÍ ESTEM VEIENT QUE DESPRES D’UNA ONADA  FAVORABLE AL TRIPARTIT ARA EN COMENCEM UNA DE FAVORABLE A LA OPCIÓ NACIONALISTA, A CIU.

ESTEM COMPROBAN-T’HO D’UNA MANERA EVIDENT AL GOVERN DE LA GENERALITAT, TAMBÉ EN L’AUGMENT DE L’INFLUÈNCIA EN EL DEL ESTAT. L’ONADA NACIONALISTA  ENS ENVOLCALLARÀ EN LES PROPERES ELLECCIONS MUNICIPALS I TAMBÉ A LES DEL ESTAT DEL ANY VINENT.

ELS CANVIS QUE S’HAN PRODUIT EN EL GOVERN AUTONÒMIC, TINDRAN CONTINUITAT A MOLTS AJUNTAMENTS I INSTITUCIONS IMPORTANTS QUE HAN ESTAT EN MANS DE REPRESENTANTS D’ALTRES PARTITS, ESPECIALMENT DEL PSC, I PASARÀN A SER-HO PELS NOSTRES COMPANYS DE CIU. LA NOSTRA FEDERACIÓ DISPOSA DE GENT AMB FORMACIÓ I CAPACITAT PER ASSUMIR LES RESPONSABILITATS, AMB LA MÀ OBERTA PER COMPARTIR AQUESTA RESPONSABILITAT AMB ELS QUE VULGUIN FER-HO. GOVERNAR ES UNA TASCA DELICADA I CONVÉ QUE HO FACIN ELS QUE ESTIGUIN MÉS  PREPARATS , AMB CAPACITAT I AMB DISPOSICIÓ.

CIU ES PRESENTA A LES ELECCIONS MUNICIPALS  DE LA MATEIXA MANERA QUE HO VA FER A LES CATALANES: AMB MODESTIA I AMB GENT CAPACITADA, I AMB ESPERIT POSITIU. A TIANA, DESPRÉS DE HAVER TINGUT LA RESPONSABILTAT DE GOVERN EN AQUEST MANDAT I AMB L’EXPERIÈNCIA QUE AQUEST FET SUPOSA, ENS PRESENTEM PER LIDERAR EL NOU GOVERN DELS QUATRE ANYS PROPERS. LA FEINA INICIADA EN EL 2007 ES CONSOLIDARÀ EN EL 2011.

ARA ES LA NOSTRA HORA, I A TIANA, COM A LA RESTA DE MUNICIPIS, LES DIFICULTATS ACTUALS SÓN IMPORTANTS, AGREUGADES PER LA CRISI. AFRONTEM LA CAMPANYA AMB EL REPTE D’ESTAR AL CAPDAVANT DEL GOVERN QUE SURTI DE LES ELECCIONS DEL 22 DE MAIG. ENS PRESENTEM COM OPCIÓ DE GOVERN  I NO ANEM CONTRA NINGU VOLEM SER LA FORÇA INTEGRADORA I AMB VOLUNTAT DE COMPARTIR LA IDEA DE POBLE QUE DEFENSEM.

FAREM BANDERA DELS VALORS I PRINCIPIS QUE HAN GUIAT LA NOSTRA ACTUACIÓ EN ELS DARRERS QUATRE ANYS, REFORÇANT-LOS I MILLORANT-LOS!

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s