Nova edició del tast Tiana

Els dies 17,18 i 19 de juny va tenir lloc la tercera edició del Tast Tiana.

Aquesta mostra gastronòmica i del vi a Tiana va ser iniciada per CiU des de l’àmbit de Promoció Econòmica de l’Ajuntament amb la col·laboració dels participants, especialment de I’ACIST (Associació de Comerciants i Serveis de Tiana).

Vam comengar I’any 2008 fixant-nos en dos actors importants del món local: els cellers i els restauradors, i vam desenvolupar la idea de posar-Ios junts i fer-ne aquest reeixit maridatge que ha suposat el Tast Tiana.

Totes tres edicions han tingut molt bona acceptació, augmentant cada any el nombre d’assistents, especialment en aquesta última (un 50% mes) en què hi ha hagut noves activitats que s’han programat per a tot el cap de setmana. Sempre hem dit que Tiana respon quan se Ii fa una oferta de qualitat.

Ens sentim satisfets d’aquesta iniciativa de la qual Tiana en pot gaudir, perquè no només ja forma part del nostre calendari, sinó també perquè comença a ser un referent en altres lIocs del Maresme.

Creiem que el Tast Tiana, així com les altres activitats: Tiana Verda, La setmana del bolet, Tiana Creativa… iniciades per I’anterior govern han de tenir continuïtat i ampliar-ne I’oferta. Tiana és un poble d’emprenedors i creatius i des del govern s’ha de donar suport a tot el necessari per arribar als objectius pretesos.

Hem passat el relleu als responsables de Promoció Econòmica i Desenvolupament del nou Govern i desitgem que siguin capaços de fer-ho possible. Nosaltres estem disposats a col·laborar des de I’oposició en tot allò que pugui ser un bé per a Tiana.

Nota: Aquest article també el podràs trobar a la pàgina 4 del full informatiu de CiU “Parlem-ne” de mes de juliol. He cregut que també era adient publicar-lo en aquest Bloc perquè com a ex-responsable de Promoció Econòmica, m’agradaria fer-vos partícips a tots de l’èxit que suposa el Tast Tiana pel poble.

Atentament,

Enric Nolis.

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s