TIANENQUES I TIANENCS HO SOM TOTS AQUELLS QUE HI VIVIM, I ELS QUE HEM NASCUT A TIANA

Massa vegades s’ha parlat de les diferències socials entre “residents de tota la vida i la gent nouvinguda” a molts pobles de Catalunya en les últimes dècades. CiU-TIANA, sempre s’ ha manifestat dins d’un tarannà cordial i integrador per a tots els nou vinguts, tianenques i tianencs de Dret i de Deure.

Per nosaltres, Convergència i Unió, és molt important que tothom – hagi nascut a Tiana o hi resideixi – s’ hi senti plenament integrat i estimat. Que en el seu dia a dia, les activitats, refermin la decisió presa de venir a viure a un poble com Tiana i pels que hi ha nascut, se sentin orgullosos de ser-ho. Que fora de tota pressió política, la vida al poble sigui agraïda i amable, Que tothom se senti acaronat per la gent i amarat de Tiana. Des del grup de Convergència i Unió de Tiana sabem que molts dels que heu arribat a viure a Tiana en el últims anys, ja esteu integrats en el teixit sociocultural del poble, però si algú encara no ho està, us convidem a que ho feu. Les Tianenques i Tianencs, com a poble català que som, gent amable i bona receptora de totes les noves idees i aportacions, ho agraïm, i és per això que us animen a realitzar aquesta plena integració.

Tiana com molts de vosaltres ja sabeu i estimeu, és un poble amb molt bona qualitat de vida, sens dubte millorable en molts àmbits. Entre tots, hem fet; els nous equipaments escolars – veieu l’ Escola Lola Anglada -, espais públics optimitzats, noves zones verdes i parcs, la cura en l’ àmbit de la promoció econòmica, el rescat i transformació d’edificis emblemàtics com Centre Cívic de l’antic escorxador on una bona part es destinarà a escola bressol i l’altra a tota mena d’activitats musicals i culturals. Hi teniu a més, equipaments, esportius, piscina d’estiu, complex esportiu amb piscina coberta, camp de futbol, pavelló poliesportiu i d’altres instal•lacions en els propis centres educatius del poble. Les associacions comercials, esportives, culturals i lúdiques de Tiana, totalment desvinculades d’ influències polítiques, – com no pot esser d’altre manera -, treballen diàriament per què tothom hi pugui col•laborar i s’hi pugui integrar manifestant-se com millor ho cregui oportú.

Convergència i Unió ha estat novament al govern municipal de Tiana des de l’any 2007, on un pacte amb el grup de GENT , va permetre que amb un govern de coalició, es pogués donar un nou estil de fer les coses al nostre municipi. Des de les hores, hem treballat fermament per tal de millorar coses i racionalitzar al màxim les despeses corrents del nostre Ajuntament, exercitant una pressió fiscal més que moderada a tota la ciutadania. I a més, en un moment de dificultat com l’actual. No lamentem que des de l’oposició sens faci crítica política, doncs som humans i segur que algunes de les coses que hem fet, son millorables, però el que mai no ens podran retreure, es que no hàgim intentat fer les coses amb humilitat, sensatesa, i dedicant-hi molt de temps. Per desgracia, hi han partits polítics, per els quals, sembla que tot s’hi val i una vegada darrera l’ altre, es manifesten, faltant reiteradament a la veritat, o s’estalvien directament dir-la tota i no els dol gens fer-ho. En podríem posar exemples, però no és el cas.

Be, per sobre de tot, el que volem, i més enllà de les idees polítiques, és que tots vosaltres, residents a Tiana que en els últims anys us hi heu incorporat, participeu abastament de la vida social, esportiva, cultural i de qualsevol altre àmbit a l’ entorn de Tiana. Feu-vos vostre el poble i així, el proper 22 de Maig, prendreu la decisió correcte – com no pot ser d’altre manera – de quin és el govern que ha d’administrar el poble de Tiana i quins són els valors que vosaltres voleu que tingui. A CiU pensem que hi ha principis rectors i valors fonamentals, que no s’ han de perdre mai ni oblidar-los.

Tot el què us explico, és perquè vull que gaudim junts de Tiana, que tinguem CONFIANÇA en el poble, participem en els mateixos projectes, amb il•lusió i diàleg, que siguin nostres els mateixos espais, que puguem comunicar-nos per millorar la GESTIÓ de govern de Tiana i enfilem els propers quatre anys amb AUSTERITAT però a la vegada amb molta ESPERANÇA. Gaudiu Tiana, el poble s’ ho val.

Soc l’Enric Nolis, he estat Primer Tinent d’Alcalde de Tiana del 2007 fins al 2011, estic al vostre servei a la web de Convergència i Unió – TIANA-CIU – em presento com a cap de llista per Convergència i Unió en les properes eleccions municipals, i espero continuar a la vostra disposició en els propers quatre anys, com Alcalde de Tiana.

– PENSEM EN POSITIU –

– ARA, GESTIÓ –

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s