La importància de les eleccions municipals

Aquests últims temps no és rar trobar persones que estan saturades i cansades de “la política i els polítics”. Passen de pensar anar a votar, a el “tots son iguals” i “tots diuen el mateix: prometen per després no fer res del que han promès”.

Però no tots son iguals: el mateix que passa amb els advocats, metges, clergues…

I a les eleccions municipals és on son més paleses les diferències que existeixen entre els éssers humans. Votem, en ,molts casos, segons la persona que es presenta a una llista electoral. Perquè la coneixem. Li donem uns valors o els hi trèiem. Tenim aquesta avantatja que en d’altres eleccions no tenim. Son les eleccions més transparents ja que son les més properes al votant. La persona que pot portar el govern del nostre poble és el veí, l’amic o el conegut. El partit, a vegades, passa a segon pla.

Segons qui ens governa al poble tenim la via publica neta, els jardins cuidats, un enllumenat adequat, places d’escola bressol suficients, més o menys protecció social…etc. Son les eleccions de la proximitat. Les que ens afecten directament en la vida quotidiana. També son les que permeten governar les Diputacions, poder importantíssim ja que és l’ens que ajuda als ajuntaments a tirar endavant necessitats i projectes.

Hem de ser part decisòria en aquest procés per decidir qui ens governarà el nostre poble durant els propers quatre anys. Hem de participar en aquest esdeveniment tant cabdal que ens afecta de manera directa la nostra vida: votant decidim. Volem que passi alguna cosa: el que creiem més convenient per al nostre poble i, per tant, per a nosaltres i la nostra família.

El dia de reflexió aprofitem-lo per reflexionar. Votem!

El destí del poble durant els propers quatre anys és a les nostres mans.

Enric Nolis

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s