L’actuació del Govern en temps de crisi

Dins les tasques que he desenvolupat durant aquests quatre anys, tinc especial interès a reforçar les actuacions relacionades amb l’economia i el desenvolupament local de Tiana. A l’inici del període, vàrem fer una anàlisi de les actuacions que en aquest àmbit s’havien realitzat i de les posibles accions que es podien fer. Per començar, vàrem fer un estudi de dinamització del teixit comercial de Tiana que ens ha servit de referencia i de full de ruta en les actuacions posteriors que s’han dut a terme.

S’ha intensificat la relació amb les entitats i associacions econòmiques del municipi, principalment l’ACIST. Aquesta relació, que des dels seus inicis ha estat sempre positiva, ha possibilitat en gran mesura que s’hagin organitzat actuacions amb grans resultats, sobretot gràcies a l’entusiasme dels components d’aquesta associació.

El treball en equip sempre dóna resultats, i més si es treballa amb un objectiu comú, la millora competitiva de Tiana. Conjuntament amb l’ACIST i amb la participació dels restauradors i cellers de Tiana va sortit el projecte de la mostra gastronòmica Tast Tiana, de la qual enguany encetem la tercera edició. En aquestes planes teniu un avanç dels que s’està preparant amb tots els participants per aquest any. Sense ganes d’estirar el coll, però amb la il•lusió de sentir-nos orgullosos d’un èxit com és el TAST, volem demostrar que del treball en equip, amb dedicació i grans dosis d’entusiasme es poden obtenir molt bons resultats. El proper mes de juny, al llarg del cap de setmana del 17, 18 i 19, gaudirem de la tercera edició del Tast Tiana, de la qual ja podem afirmar que tothom a aportat el seu gra de sorra per esdevenir una realitat tan esperada, amb noves activitats i amb l’objectiu de donar a conèixer les qualitats dels nostres vins i de la nostra cuina. Aquest mes de març arriba la segona edició de la fira sectorial Tiana Verda.

L’any passat els pagesos i els professionals de l’horticultura, la jardinería, la planta i la flor varen promoure amb la seva iniciativa i emprenedoria el primer Tiana Verda, hem aconseguit consolidar-la i donar-li la continuïtat que es mereix. No hem d’oblidar que aquest sector ha estat i és un dels pilars de l’economia local i del territori i que ha sabut sobreviure, millorar i innovar per esdevenir més competitiu. Davant la difícil situació econòmica que estem vivint, Tiana respon amb nous projectes i iniciatives i amb grans dosis de professionalitat, que es plasmen en totes les activitats que s’han dut a terme i dels resultats positius que es van obtenint, fet que dóna més ànims i empenta a tots els promotors.

Tiana és un poble amb empresaris, emprenedors, comerciants, restauradors, jardiners, pagesos,… que tenen iniciatives i propostes a les quals se’ls ha de donar resposta, canalitzant les seves aportacions i cercar tot el suport i ajuda que calgui, per anar recorrent plegats el camí per fer una Tiana millor. En l’àmbit de l’economia s’ha de donar més, i ja ho hem començat a fer, hem iniciat un camí al qual s’ha de donar continuïtat i el qual sempre tindrà tot el meu suport.

Enric Nolis, CiU Tiana.

Quant a Enric Nolis

BIOGRAFIA: Enric Nolis Fabrega. Nascut a Tiana el 4 de Setembre de 1948. Casat amb Mari Angels i pare de tres filles, Angels, Anna i Marta. Enginyer Industrial. CARRERA POLÍTICA: Entro a la política local a l’any 2004. Portaveu de CiU de 2003 a 2007, amb el Grup a l’oposició. 1er Tinent d’alcalde i portaveu de CiU de 2007 a 2011. Actualment portaveu de CiU Tiana a l'ajuntament. Valors : Honestetat, resposabilitat, sinceritat , esperit de treball i valors familiars. Origen en el si d’una família de Tiana a la qual he donat tota la meva dedicació.
Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s